.

.

Кратък перука за черни жени, коса и сив цвят, кратък перука Pixie за жени, къса къдрава прически, перуки Pixie с бретон, разменени многослоен перука за жени, синтетични пе?

Кратък перука за черни жени, коса и сив цвят, кратък перука Pixie за жени, къса къдрава прически, перуки Pixie с бретон,

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Характеристики】 : Къса перука pixie, който можете да сложете по всяко време, просто прекарайте пръсти през косата си, за да ги чист изглед.това ще стане по-модерен, вие ще бъдете в центъра на вниманието, където и да се появи. ?【Материал】 : Сив къдрава перука pixie cut е изработен от висококачествени синтетични влакна, устойчиви на висока температура, този кратък перука не само може да се използва дълго и многократно, но и изглежда по-естествен и пухкава, на допир е по-мек и гладче от други перуки. ?【ШАПКА за перука】 : Тази кратка бесклеевая еластична мрежа шапка за перука е направена с интервали между нишки, които осигуряват подходяща вентилация за запазване на прохлада на кожата на главата.който след това е деликатно покрита с прозрачна мрежа, за да се придаде структура и комфорт.По ръба на перука също така има мека довършителни операции ивица, за да е удобно, долепена до кожата си. перуки pixie осигуряват максимално естествен вид под всеки ъгъл. по този начин, е трудно да се определи, изкуствени косми имате на главата си или естествени. ?【СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ】 : Ако не искате да губите твърде много време за полагане на косата всяка сутрин, защо не се облечете суперкороткий перука pixie.Преобразите начина си за секунди с перука на снимката беше леко се формира и обработена преди това, като сме направили снимка, можете да сложете перука самостоятелно или да поиска професионален фризьор, за да я персонализирате според вашите нужди.Може да се използва за ежедневна употреба, тематични партита, cosplay, или всеки друг повод, след като нашият перука, вие ще бъдете в центъра на вниманието на публиката. ?【Услуга продажба на】 : -безплатна доставка.Ние предлагаме на нашите клиенти през целия услуга, така че ние може да ви помогне и да знаете чувствата си.Ние сме отговорни за всеки клиент.Ако не сте 100% доволни от нашите наращенными на човешките коса или имате някакви други проблеми, ние приемаме безусловно възстановяване в рамките на 30 дни.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория