.

.

8,1 инча Ножици За Подстригване, 2 бр. Градински Ножици Професионален Нож за Овощни Дървета, Градински Нож за Рязане на розови цветя

8,1 инча Ножици За Подстригване, 2 бр. Градински Ножици Професионален Нож за Овощни Дървета, Градински Нож за Рязане

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : Висококачествени остриета от високо инструментална стомана с технологията сверхтонкой полиране.Удобни : Оборудвани с ергономична дръжка, не се плъзгат, удобен за хващане, специално за предотвратяване на умора на ръцете.Спестяване на труда, Благодарение на пружинному механизъм за управление е проста, лесно се отварят и затварят, време на ползване на дълготрайна, и лесно гума.Приложение : Идеален инструмент за премахване на главите, подстригване, даване на форма на дърветата, рози, една растения, зеленчуци, цветникам, бонсай и други форми на растенията.Обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.Параметри : Състояние : напълно нов Тип изделия : ножици за подстригване Материал : высокоуглеродистая инструментална стомана Тегло : прибл. 225 г / 7,9 грама Размер на продукта : прибл. 20,5x5x2,5 см/8,1x2x1 съдържание на Пакета : 1 х ножици за подстригване Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
Pruning Shear
Material:
High Carbon Tool Steel
Weight:
Approx. 225g/7.9oz
Product Size:
Approx. 20.5 x 5 x 2.5cm/8.1 x 2 x 1in
Package List:
1 x Pruning Shear:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория