.

.

Boderier 10 Опаковане. Коледни Щипки за Коса във формата на Снежинки за Жени и Момичета, Зимни Празници Искрящи Кристали, Родословна-Шнола във формата на Снежинки, Сватб?

Boderier 10 Опаковане. Коледни Щипки за Коса във формата на Снежинки за Жени и Момичета, Зимни Празници Искрящи Кристали,

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Поставяне на хлабав направления в сезонния стил с помощта на тези заколок за коса във формата на снежинки, с златисто / сребристо метална заколкой от кожа на алигатор и ослепителен детайли от кристали за неповторим блясък.Комплект от 10 опаковки коледни заколок за коса, които може да се оставят по две за себе си и другите като подарък за вашето семейство, приятел или шаферка на празнично парти или зимна сватба парти.В тази снежна време на годината с този набор от заколок за коса във формата на снежинки, вашите аксесоари за коса ще е идеално се комбинира с всички зимни дрехи почивка!Не е нужно да търсите напред, вие сте напълно облечени за снежен сезон!бъдете най-стръмни и стилни, да се превърне в снежна принцеса.Тези щипки за коса за лесно обличане на зимните празници.Изглеждат добре както на дълги, така и къси косата най-приятен и деликатен начин.Идеална шнола за вечерни прически, аксесоари за инструменти за стайлинг на коса в салон за красота.Шнола за коса във формата на снежинки, зимни шнола за коса, зимния перука, коледни подаръци за момичета, празничен аксесоар за коса.Тази красива шнола за коса осеяно със великолепни кристални камъни, създаващи мощен блясък!Снежинка ширина 1,2 см, метална шнола от кожа на алигатор с дължина от 2.5 инча и ширина 0,4 инча.Какво ще кажете за една прекрасна зимна сватба?Или онова дете, което все още обича една снежна принцеса?Тези зимни фиба за коса във формата на кристалните снежинки - перфектният аксесоар за коса в стил frozen за жени или момичета. те ще станат чудесен подарък за рожден ден в зимната тематика! или идеални за коледно парти или нова година бала. също така идеално ще допълнят всяко сватбена рокля в текущия сватбена сезон.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория