.

.

Комплект за бродиране Jtksfcl за начинаещи, Комплект от 3 теми, Стартов комплект за бродиране Ловец на сънища с изображение, Комплект за бродерия на кръстат бод за възр?

Комплект за бродиране Jtksfcl за начинаещи, Комплект от 3 теми, Стартов комплект за бродиране Ловец на сънища с изображение,

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

[Комплекти за бродерия за начинаещи] комплект за бродиране от 3 опаковки за възрастни; Във всеки комплект е включена 3 бамбук пяльца за бродерия, 3 филтър за салфетки с релефни, 1 инструкция на английски език, 6 игли и достатъчно количество конци за бродерия. [Лесни за начинаещи вышивальщиков] пълен комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи възрастни е разработена с нанесен на шарките, което прави проекта много по-лесно за начинаещи. [Комплект за творчество] Дизайн на бродерии от прозрачна органза, популярна и елегантна декорация серия, ще направи вашата работа по-уникална. бележки : не изплакнете с вода и не гладьте преди завършване на комплекта. [Регулируема обръч] пяльцы за бродиране 6 инча, с мед регулировочным винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан. [Идеи за подаръци] комплект за бродерия на кръстат бод - идеален подарък за приятели, деца, семейство.След приключване на проекта бродерия може да бъде сключена в обръчи и се използват като украса.Тези аксесоари за бродерия са идеални за начинаещи, в тях има всичко, което ви е необходимо за започване на работа по вашия проект.Това ще бъде идеален подарък за вас или за някой специален за друг.Независимо от това, приемете ли игла в ръцете си за първи път, или искате да попълни своята колекция, този комплект е за вас.Пакетът включва : . Бамбуков обръч за бродиране 3 х 20 виж 3 x Плат за бродиране с набивным модел. 3 x Цветни конци. 9 х Игли за бродерия. 3 x Инструкция на английски език. 1 X инструмент за подслушване. Забележка : Моля, не гладьте и не перете щампован модели.Това може напълно да навредят на етикети на фигурата.След бродиране може да инсулт или се изпират.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория