.

.

Безжична камера с крушка ORLMA WiFi, Камера за сигурност с крушка E27 на 360 градуса, Външни, Вътрешни камери с откриване на движенията на човека и аларма (4 бр.)

Безжична камера с крушка ORLMA WiFi, Камера за сигурност с крушка E27 на 360 градуса, Външни, Вътрешни камери с откриване

Оценка на посетителите:

BGN 31.46
Брой продукти
Налично за поръчка

【Камера за сигурност с крушка】 Камера за сигурност с крушка, моля, потърсете за покупка в магазина Etcwpsp Mall, тази камера е с крушка има вградена технология за Full HD и висококачествени светъл обектив на камерата, с отлично сензор за движение, тя може да даде ясна картина в три режима : ден, нощ и авто, лесно можете да промените режим в съответствие с вашите нужди. 【НАПРЕДНАЛ нощно виждане И откриване на движението】 Тази камера е в състояние да осигури по-добра видимост както през деня, така и през нощта, тъй като камера да види движещ се обект, тя ще запише на движение и автоматично ще ви уведоми чрез заявление. 【 ДВУСТРАННО СЪХРАНЕНИЕ】Тази камера за видеонаблюдение е с крушка с вграден микрофон и високоговорител за разговори между приложението и членовете на вашето семейство (устройство поддържа карта с памет до 128 GB), или можете да изберете облачное съхранение в съответствие с вашите предпочитания (облачное съхранение е на разположение срещу допълнително заплащане). 【Вид на360°】 Тази външна домашна камера поддържа канче / наклон / увеличение на 360 °, лесно можете да получите достъп до управлението на приложение от вашия телефон / таблет, за да промените изгледа, без да слепи зони. 【Лесна инсталация И приятелско следпродажбено обслужване】 Този Wi Fi камера с крушка може лесно да бъде инсталирана с помощта на обикновен адаптер за основание на лампата E27 (включена в комплекта), тя поддържа мрежа от 2,4 Ghz, ако имате някакви проблеми при използването на този продукт, моля, свържете се с подкрепата на продавача за използването на нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви помогне търпеливо да ги решим.Основни характеристики : . 1. Лесен за инсталиране, идва с жак E27. 2. С помощта на инфрачервена и бяла светлина можете да превключвате между черно-бял и цветен нощно виждане по желание, дори и през нощта можете да видя толкова ясно, както през деня. 3. Можете да управлявате чрез завъртане на камерата на 360 градуса по всяко време чрез мобилно приложение, няма визуални слепи зони. 4. Чувствително откриване на движение, при откриване на движещ се обект, можете да изпрати известие на мобилния си телефон възможно най-скоро. 5. Двупосочен звук ви позволява по всяко време ясно да общуват с лице пред камерата.Съвети : . 1. Моля, уверете се, че устройството е свързано към захранването и вашият телефон е свързан към Wi-Fi интернет. 2. В продукта няма карта с памет, моля, подгответе себе си, ако тя ви е необходима, или изберете връзка с памет карта при покупка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория