.

.

Avezano Малката Пастирка Фон за душата на дете на Черно-бял фон за новородени с принтом Крави Розова Западна Шапка Пастушки Ботуши за езда Фон за снимки на Коне Банер У?

Avezano Малката Пастирка Фон за душата на дете на Черно-бял фон за новородени с принтом Крави Розова Западна Шапка Пастушки

Оценка на посетителите:

BGN 9.06
Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящ за украса на парти в чест на рождения ден на пастушки, особено за фотосесия в чест на рождения ден на момичетата.Отличен за малък пастушки на парти в чест на детската душа и украса на маса за торта за момичета, украса за парти в чест на детската душа.Идеално за партита в чест на раждането на детето за момичета, детски партита в стила на волска кожа теми, видеостудий и фотостудий.Използва се като тапети, завеси, покривки, украса за парти, покривки за маса и т.н. ✦ [Опаковка] : С 1 бр. на фона на 7x5 фута (2,1х1,5 м.).Декорации за детската душа под формата на пастушки ще бъдат изпратени в сгънат вид.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. ✦ [Здрав материал] : този банер a little cowgirl is on the way baby shower е изработен от висококачествен винил.Той е лек.Лесен за переноске и съхранение и издръжлив.Отлично възпроизвеждане на цветовете, висока резолюция. ✦[Топли съвети] : 1. Не е водоустойчив. 2. Тези декорации за детската душа в стил уестърн-овчарко може да се прикрепя към стената с помощта на скоби, пирони или на лентата. 3. Ето начини за намаляване на бръчките : Моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ✦[Функция] : незаменим аксесоар за партита в чест на рождения ден на пастушки за момичета.Той е идеален за снимане в затворени помещения и на открито, оформяне на партита по повод рожден ден, детски душове, булчински душове, празници, кръщенета; видеофонов или дисплеи; телевизор, използван като тапет. ✦[Безупречно обслужване] : осигурете оригинален дизайн и индивидуална настройка.Висококачествени украса за парти в чест на рождения ден на с принтом крави може бързо да достави в ръцете си, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен по всяко време. -Изпратихме в сгънат вид.След като го получите, можете да се плътно минимизиране на фона на хартиена тюбиком на 2-4 дни. -Виси на фона на 1-3 дни, и бръчките постепенно да намалява. - Това е най-добрият начин. -Използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли в обратната посока, тогава то ще стане гладка. -За да се избегне увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо. -Моля, не се измие и не се допирайте до водата.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория