.

.

Мини Многофункционален Ръчен Електрически Вентилатор Сверхскоростные Вентилатори за дома, Офиса, Дома Спални, Малки Преносими (Цвят: розов) yubin1993 (Цвят: синьо)

Мини Многофункционален Ръчен Електрически Вентилатор Сверхскоростные Вентилатори за дома, Офиса, Дома Спални, Малки Преносими

Оценка на посетителите:

BGN 55.44
Брой продукти
Налично за поръчка

Ниско ниво на шум не влияе на работата, обучение, почивка и не се отразява на други.Меки перката PE пъти, удобни за съхранение и не заема място.Лопатките на вентилатора автоматично ще спрат да се въртят, когато ще се срещне съпротива, и няма да навредят на ръка.Можете да увийте около ръката си, положената на масата, или да се мотае.Дълго време на употреба на USB-батерията може да се използва непрекъснато за около 4 часа.Силиконов материал е мек и гъвкав, той може свободно да се огъват.Поради различни светлинни ефекти и на околната среда, настройки на яркостта на дисплея и т.н., цвят действителното продукта може да се различават малко, моля, обърнете се към самия продукт. Що се отнася до размер, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!Характеристики : 1 Характеристики : 1. Ниско ниво на шум не влияе на работата, обучение, почивка и не се отразява на други.2. Меки перката PE пъти, удобни за съхранение и не заема място.Лопатките на вентилатора автоматично ще спрат да се въртят, когато ще се срещне съпротива, и няма да навредят на ръка.3. Можете да увийте около ръката си, положената на масата, или да се мотае.4. Дълго време на употреба на USB-батерията може да се използва непрекъснато за около 4 часа. 5. Силиконов материал е мек и гъвкав, той може свободно да се огъват.6. Индикаторът за зареждането светва в червено по време на зареждане и изгасва, когато е напълно заредена.Параметри : Тип : вентилатор mini USB Материал : ABS + PC + силикон Капацитет на батерията : 500 mah Време за зареждане : около 1.5 часа Време за ползване : около 2,5-3,5 часа В комплекта са включени : 1 вентилатор USB, възможни са отклонения в рамките на 2-3 см от ръчно измерване.Сервизно обслужване : Ако имате някакви коментари или предложения за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.За получаване на допълнителни продукти, моля, вижте "yubin1993", ние ще ви служи от сърце!.

Основни характеристики

Type:
mini USB fan
Material:
ABS + PC + silicone
Battery capacity:
500mah
Charging time:
about 1.5h
Use time:
about 2.5-3.5h
Included:
1 USB fan:
Please allow 2-3cm differs due to manual measurement.:
After-sales service:
If you have any comments or suggestions on the product, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible. For more related products, please search yubin1993, we will serve you wholeheartedly!

Подобни продукти в категория