.

.

Zerodeko 1 Комплект 4шт 304 Куки От Неръждаема Стомана За дома От Неръждаема Стомана, Стенни Закачалка За Дрехи, на Куката За Кърпи за ръце, Стенни Закачалка, Кука за ключо?

Zerodeko 1 Комплект 4шт 304 Куки От Неръждаема Стомана За дома От Неръждаема Стомана, Стенни Закачалка За Дрехи, на Куката

Оценка на посетителите:

BGN 19.84
Брой продукти
Налично за поръчка

Стенни закачалка за дрехи : тях може да се приложи към всяка гладка повърхност, като врата, стена, vi, Кука за роба : елегантен и кръг дизайн, в него лесно надраскване на дрехи, кърпи и т.н., Кухня : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, практична и достатъчно трайни за използване.Стенен куки за баня : Произведени от материал от неръждаема стомана, за използване.Куки за кухня в банята : дебели куки от неръждаема стомана са устойчиви на корозия и не се деформира.Списък на пакетите 4 x Куки 4 x Лепила 4 x Етикети Особености -Материал : Стенни закачалка за палто от неръждаема стомана. - Да отвърне на удара и да предотврати окисляването, може да се използва безопасно на куката за кърпи. - За съхранение на вещи в спалнята, коридора, кухнята, банята, хотел и т.н. Куки за съхранение. - Без пробиване, може да бъде прикрепен към банята, за вратата и още гладка стена крючкам за баня. - Елегантен и кръг дизайн за лесно надраскване на дрехи, кърпи и т.н., метална закачалка за дрехи. - Трайни дебели куки от неръждаема стомана са устойчиви на корозия и не деформирани куки за кухня в банята.Информация за стоки, Стенни куки от неръждаема стомана, Този набор от куки е изработена от неръждаема стомана, устойчив на корозия и не се деформират. кука от неръждаема стомана гладко и кръгло дизайн за лесно надраскване на дрехи, кърпи и т.н. безпроблемно монтиране на куката без пробиване, може да бъде прикрепен към банята, за врата и друга гладка стена.Кука за халат За съхранение на вещите в спалнята, коридора, кухнята, банята, хотел и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория