.

.

Didiseaon 6 бр. Мини-Флакони за Пътуване Мини-Контейнери с Капаци Контейнер за Пътуване Аксесоари За Шевни Машини Празен Контейнер За Бижута Бутилка За Проби Пътни Флак?

Didiseaon 6 бр. Мини-Флакони за Пътуване Мини-Контейнери с Капаци Контейнер за Пътуване Аксесоари За Шевни Машини Празен

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Прозрачен контейнер : Капачка от бутилка с винтова резба с добра герметичностью, никога няма да тече.Мини-контейнери : Бутилка с винтова резба с добра герметичностью, никога не тече и не се чупи.Прозрачен контейнер с капак : От добро пластмаса, без мирис и токсични добавки.Контейнери за козметика : Използвайте за съхраняване на най-различни теми - от храни и козметика, художествени консумативи и хардуерни продукти.Флакон за проби : за многократна употреба.Портативни размери за пътуване, командировки, на къмпинг,.Списък на пакетите 6 x пластмасови бутилки, Особености - Бутилка с винтова резба с добра герметичностью, никога не тече и не се чупи малка прозрачна кутия с капак. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалните контейнери за крема. - Материал : съхранение на топки от полипропилен пластмаса. - Използвайте за съхраняване на най-различни теми - от храни до козметика, художествени консумативи и хардуерни продукти в мини-пластмасови буркани. - Размер : 5 x 5 x 2 см прозрачен буркан за грим. - За многократна употреба и за многократна употреба.Портативни размери за пътуване, туризъм, къмпинг и т.н. контейнер с капак. - Добър пластмасов материал, проба, без миризма и са токсични добавки. - Лека и лесна за осъществяване.Удобен и необходим за ежедневието или за пътуване празен контейнер за бижута. - Цвят : както е показано във флакона за крема.образец на информация за стоките в бутилка Прозрачен буркан за грим все още се опасяват, че вашият крем за лице е забранено да вземат със себе си в самолета?Този предмет ще помогне за премахване на този проблем. бутилка за проби Много подходящ за използване при пътуване или като бутилки за проби.мини-контейнери Е празна бутилка от полипропилен материал за по-дълго и безопасно използване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория