.

.

Newshair 12 инча Къси Плетени Перуки на дантели Отпред под формата на кутийки, Пълни с опашка с натурален странично Боб, Трапециевидные, Наполовина Обвързани ръчно Беск?

Newshair 12 инча Къси Плетени Перуки на дантели Отпред под формата на кутийки, Пълни с опашка с натурален странично Боб,

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал за коса : 100% японско влакно Канекалон, боб А-силует във формата на кутийки свързани с перука следа от детски коса.Перука Боб с косичкой под формата на кутията : В това устройство няма скоби, ключалката от вътрешната страна може да се заключва в неподвижно положение, вие можете лесно да регулирате размера. 4 гребени в шапочке, две страни, една отпред и една отзад, за да фиксирате косата.Лесно за носене и създават фасоны.Цвят на косата : Независимо от това, какъв цвят на кожата, черни или бели, цвета на косата на перука ще съвпада с цвета на вашата кожа, ще ви направи по-красива и секси, точно както това правят здрави естествени коси.Предимство на косата : Много подредено, без разделяне, за да се покаже вашата природа, не трябва да прекарват часове заплетать опашка, просто поставете перука, за да се насладите на красотата и усещане за мода. 100% гаранция за качество : Тръгва FBA, вие ще го получите в рамките на 1-4 дни, 30 дни връщане без причина.Основни характеристики на продукта : В нашия перука използва 100% лек гланц высокотемпературное влакна японски производство.Това е най-добрият влакнести материали за перука.Физическите му свойства, външен вид, цвят и текстура са много подобни на тези от косата, да изглежда точно като истински коса.Избирайте от нашия перука, и ще имате нов и да сте!Грижа Инструкции : 1. Срешете косата си на части (отдолу в средата, на върха) в една посока отгоре надолу широката нащърбена гребен, без включете четка.Отрежете излишните топки по желание. 2. Напълнете леген с топла вода и добавете 1-2 капки шампоан. 3. Намокрете косата за около 5 минути и разклатете внимателно във водата. 4. Изплакнете обилно със студена вода (повторете стъпки 2-4 за климатика). 5. Разклатете излишната вода (не отжимайте коса). 6. Не сушете със сешоар и да не се загрява във влажно състояние, това може да доведе до увреждане на влакна. 7. Дръж до пълно изсъхване и се поставя с помощта на лак за коса и поръсва се по желание.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория