.

.

coffee Maker — Изолационен гърне, Домакинство Термос От Неръждаема Стомана, Със Стъклена вложка, Кана с Голям Капацитет, Лаптоп за офис и за пътувания (Размер: 1,9 л, 1,6 л), т?

coffee Maker — Изолационен гърне, Домакинство Термос От Неръждаема Стомана, Със Стъклена вложка, Кана с Голям Капацитет,

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

●Материал : Неръждаема стомана. ●Размер : 1,6 л : 31 * 16 см, 1,9 л : 34*16 виж ● Изолиран вакуумна стъклена подложка, здрав и издръжлив, термоизоляционная температура за определяне. ● Капачка е изработена от материал ABS в комбинация с цинковым сплав за плавно завъртане. ● О пръстен от хранително-силикон, висока еластичност, антивозрастное, с дебела в основата на полипропилен, нескользящее, удароустойчив, се бутилира в бутилки и се фиксира. ●Материал : Неръждаема стомана. ●Размер : 1,6 л : 31 * 16 см, 1,9 л : 34*16 виж ● Изолиран вакуумна стъклена подложка, здрав и издръжлив, термоизоляционная температура за определяне. ● Капачка е изработена от материал ABS в комбинация с цинковым сплав за плавно завъртане. ● О пръстен от хранително-силикон, висока еластичност, антивозрастное, с дебела в основата на полипропилен, нескользящее, удароустойчив, се бутилира в бутилки и се фиксира. Размер : 1,9 л Обем : 1,6 л, 1,9 линструкции : 1. Моля, почистете продукта отвътре, преди да използвате, и след това предварително загрейте го с топла вода, за да се гарантира по-продължителен ефект на изолация.2. След известно време се разтварят в лъжичка сода в топла вода и се налива в термос за почистване и дезинфекция.3. Измийте продукт след употреба, подсушете петно от вода гъба или памучна кърпа и се съхранява на хладно и проветриво място.Вакуум стомна е подходящ за съхранение на кафе, вода, чай и други напитки, ежедневна домашна употреба и къмпинг, уникален дизайн го прави украса за вашата кухниздоровое качеството на водата винаги е била нашата цел, в носике се използва една седалка, всички метални филтър, без мирис.Изпълнение остава стабилна при високи температури, е годна за пиене комплектът включва : 1 Х термокружка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория