.

.

Четка за линяния за грижа за домашни любимци BEE breezily, Поръсване с четка за сънна котки, Котешка четка за дълги коси или Късокосмести котки, Масажна гребен за котки с ?

Четка за линяния за грижа за домашни любимци BEE breezily, Поръсване с четка за сънна котки, Котешка четка за дълги коси

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Самоочищающаяся выщипывающая четка нежно отстранява разтворен подкосъм, килими и спутанную вълна.А нашата четка за домашни любимци моющаяся, която осигурява хигиена на четка за зъби. това не само осигурява чистота на вашите домашни любимци, но и ви осигурява чиста и гигиеничную обстановка у дома. 【Е подходяща за котки от всички размери екологично чисти дръжки и гумени нескользящие подложки; Ергономичен дизайн на структурата, разресването на козината домашен любимец по-трудно. 【Безплатен подарък гребен】-пакет 2-в-1 дизайнерски гребен за домашни любимци с широки и плътни барабани.Плътни щипки за коса могат да се вържете на тънка кожа на очите, носа, ушите и лапите, докато широки щипки за коса могат да разгадаят сплъстена коса и пухкави вълна, която е подходяща за полагане на домашни любимци.Дизайн възглавница с кръгла глава, с гладка повърхност, без чеп, могат да се използват за ретуширане, масаж и формирането на здрава кожа. 【Най-добрият подарък за домашен любимец】 - Нашият дизайн във формата на пчелите го отличава от традиционните четки, той е сладък, модерен и практичен.Добра четка за грижи за домашни животни, не може да осигури на вас и вашия домашен любимец ефективен и приятен грижи, но също така е чудесно за по-добро взаимодействие и задълбочаване на връзката между вас и вашия домашен любимец.Идеален за кратки коси или дълги коси котки, кучета, зайци и т.н. Самоочищающаяся выщипывающая четка нежно отстранява разтворен подкосъм, килими и спутанную вълна.А нашата четка за домашни любимци моющаяся, която осигурява хигиена на четка за зъби. това не само осигурява чистота на вашите домашни любимци, но и ви осигурява чиста и гигиеничную обстановка у дома.Редовните грижи за вашия домашен любимец начин за комуникация и връзка между вас и вашия домашен любимец.Четка за грижа за домашни любимци има бутон самопочистване, с помощта на която можете да премахнете косата е само едно докосване, лесно премахва които паднаха космите, без това да води до тяхната загуба навсякъде. 184 Нежно масаж на защитни точка, без да причинява увреждане на кожата.Бутон отпред, предназначена за ефективно и лесно отстраняване на паднали на коса без много усилия.След подстригване на козината ще бъде отделена с едно натискане на бутона.Също така може да се изплаква с вода.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория