.

.

AOOF Универсална Прозрачна Чанта за Пренасяне на домашни любимци, Котки, Кученца, Водоустойчив Космическа Капсула, Чанта-Раница (Цвят: сив)

AOOF Универсална Прозрачна Чанта за Пренасяне на домашни любимци, Котки, Кученца, Водоустойчив Космическа Капсула, Чанта-Раница

Оценка на посетителите:

BGN 31.15
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Висококачествени материали, което предотвратява хапка, не се притеснявайте за това, че домашните животни вътре унищожени лишеите. 2. Ръчни ленти за носене и регулируема мека презрамка предоставят множество опции за носене. 3. Това е не само красив външен вид, но и лесно почистване. вашите сладки домашни любимци е по-удобно да наблюдава външния свят.Бистра переноска също така позволява на домашния любимец да се чувстват в по-голяма сигурност. 4. Дизайн вентилация с три страни (преди, след и по-горе) позволява на домашния любимец да диша по-свободно.Достатъчно голямо пространство за живеене на вашите любимци, които няма да се чувстват неудобно. 5. Лесна поддръжка : свалящ се уплътнението и допълнителна чаршаф за памперси функционален дизайн за лесно почистване.Параметри : Стока : Прозрачна чанта за пренасяне на домашни животныхматериал : PVC Цвят : черен, сив Размер : 42x28x32 смособенности : 1. Висококачествени материали, което предотвратява хапка, не се притеснявайте за това, че домашните животни вътре унищожени лишеите.2. Ръчни ленти за носене и регулируема мека презрамка предоставят множество опции за носене.3. Това е не само добре на външен вид, но и лесно почистване. вашите сладки домашни любимци е по-удобно да наблюдава външния свят.Бистра переноска също така позволява на домашния любимец да се чувстват в по-голяма сигурност.4. Дизайн вентилация с три страни (преди, след и по-горе) позволява на домашния любимец да диша по-свободно.Достатъчно голямо пространство за вашите домашни любимци могат да останат, без да чувстват дискомфорт. 5. Лесна поддръжка : подвижна подплата и чаршаф за памперси допълват функционален дизайн за лесно почистване.Пакетът включва : 1 x Прозрачна чанта за пренасяне на домашни любимци.

Основни характеристики

Item :
Transparent Pet Carrier Bag
Material :
PVC
Color :
Black, Grey
Size :
42 x 28 x 32cm
Features:
1. High-quality material, anti-grab bite, do not worry about pets inside the destruction.:
2. Hand carrying straps and adjustable padded shoulder strap allow for many carrying options.:
3. It not only appearance is beautiful, but easy to clean.more convenient for your lovely pets to observe the outside world. Transparent carrier also makes pets feel safer.:
4. Three-sided (before,after and above) ventilation design allows pets to breathe more freely. Enough big space for your pets to stay, not feel uncomfortable.:
5. Easy to maintain:
removable pad and diaper sheet add-on and functional design for easy cleaning.
Package includes:
1 xTransparent Pet Carrier Bag :

Подобни продукти в категория