.

.

OSALADI Масажен Валяк Апликатори За Грим на Очите-Метална Кулинарни Лъжица 3шт Лъжица За Крема за грим Около Очите Козметичен Крем За очи Масажът Пръчка Лъжица За Крас?

OSALADI Масажен Валяк Апликатори За Грим на Очите-Метална Кулинарни Лъжица 3шт Лъжица За Крема за грим Около Очите Козметичен

Оценка на посетителите:

BGN 3.82
Брой продукти
Налично за поръчка

Той е много лесен за използване, няма нужда да се притеснявате за метод на масаж.Толкова красива пръчка масажи за зоната около очите и стимулира кръвообращението около очите.Може да се освободите от умората на очите и да намали проблемите с кожата около очите, като например синини под очите, практичен за употреба.Това може да бъде не само тяло пръчка за очите, но и лъжичка за лек крем за грим.Компактен преносим стил, идеален за носене в дамска чанта, джоб или чанта, отличен за грим за жените и момичетата.Описание Лъжичка за масаж на очите с крем за очи е направена от висококачествен материал и гладко полирани.Той широко се използва за облекчаване на стрес и умора на очите.Това може да подобри микроциркулацията на очите.Тази пръчка за грим може да масажирате очите и лицето.Това може да бъде не само масажор за очи, но и лъжичка за крема за очи.Характеристики - Цвят : лилаво, зелено - Материал : цинк сплав - Размер : 6. 50 X1. 00 X1. 00 см / 2. 55 X0. 39 X0. 39in.- Това може да бъде не само тяло пръчка за очите, но и лъжичка за лек крем за грим.- Толкова красива пръчка масажи за зоната около очите и стимулира кръвообращението около очите.- Може да се освободите от умората на очите и да намали проблемите с кожата около очите, като черни кръгове под очите, практичен за употреба.-Компактен преносим стил, идеален за носене в дамска чанта, джоб или чанта, отличен за грим за жените и момичетата.- Той е много лесен за използване, няма нужда да се притеснявате за метод на масаж.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Размер : 6, 5x1 виж Опаковката включва 3 x лъжички за крем за очите.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория