.

.

Led Трековый лампа в Тавана светлината на Прожекторите с регулируема яркост, Комплект за гъвкаво Бутам трекового осветление, монтиран на стената Лампа за кухня, Ант?

Led Трековый лампа в Тавана светлината на Прожекторите с регулируема яркост, Комплект за гъвкаво Бутам трекового осветление,

Оценка на посетителите:

BGN 193.04
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Стилният и модерен дизайн : Тавана лампа за трековых тела стилен и елегантен.Изработен от алуминий с абажуром от черното злато, този тавана лампа е различна здравина и трайност. 2. Крушки в комплект : Led потолочное акупресура осветление включва крушки (с регулируема яркост), които създават по-топла, приятна и отпускаща атмосфера. 3. Многоугольное осветление : можете да настроите светлината на главата под различни ъгли.Главата на песни може да се завърта на 360 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално, като същевременно осигурява широк ъгъл на осветяване в зависимост от вашите различни изисквания. 4. Подходящият размер : Това е дорожечное осветление, предназначено за пълно покритие на стандартен размер на разпределителната кутия. 5. Сейф опаковка : Тъй като монтиран на стената лампа е осветительным уред, ценен и крехък, ние използваме най-дебелата външна кутия и специална пенопластовую инкрустацию, за да се увеличи максимално бързо да го достави жив и здрав в ръцете си. 1. Стилният и модерен дизайн : Тавана лампа за трековых тела стилен и елегантен.Изработен от алуминий с абажуром от черното злато, този тавана лампа е различна здравина и трайност. 2. Крушки в комплект : Led потолочное акупресура осветление включва крушки (с регулируема яркост), които създават по-топла, приятна и отпускаща атмосфера. 3. Многоугольное осветление : можете да настроите светлината на главата под различни ъгли.Главата на песни може да се завърта на 360 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално, като същевременно осигурява широк ъгъл на осветяване в зависимост от вашите различни изисквания. 4. Подходящият размер : Това е дорожечное осветление, предназначено за пълно покритие на стандартен размер на разпределителната кутия. 5. Сейф опаковка : Тъй като монтиран на стената лампа е осветительным уред, ценен и крехък, ние използваме най-дебелата външна кутия и специална пенопластовую инкрустацию, за да се увеличи максимално бързо да го достави жив и здрав в ръцете си.Led дорожечное осветление може не само осветява стаята си, но и е създадено за спестяване на пари.Идеален за осветяване на кухненски мивки или за отделяне на стенни рисунки, в хола и спалнята, а също така отлично решение на проблема с предубедени от центъра за монтаж на таван, осветление.Всяка led крушка не се нуждае от поддръжка, така че можете да се наслаждавате на светлината, без да се притеснявате за необходимостта от подмяна на лампи.Параметри : Материал : Алюминийисточник на светлина : led лампочкатип : Настилки ОсвещениЕцвет : Черныйнапряжение : 86-265 Всветодиодный лампа Mailto : 1 * пътни настилки освещение1 * Набор от инсталационни аксессуаров1 * инструкция за експлоатация.

Основни характеристики

Material:
Aluminum
Light source:
led bulb
Type:
Track Lighting
Color:
Black
Voltage:
86-265V
ceiling light Package:
1* track lighting:
1* Install accessory kit:
1* instruction manual :

Подобни продукти в категория