.

.

Сахарница BIENKA с капак и лъжица, Банка за съхранение на захар, Сахарница, Контейнер за захар, Банка за подправки, Захранващи захар За захар-Син 2-2 комплект съдове за г?

Сахарница BIENKA с капак и лъжица, Банка за съхранение на захар, Сахарница, Контейнер за захар, Банка за подправки, Захранващи

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Украса и подарък : Много подходящ за ресторанти, домове, кафенета и други дейности.Сахарница - Чудесен избор за подарък.Модерно и стилно : Сахарница е направена от висококачествен порцелан и гладка на допир.Пастелни нюанси и атрактивен Цветен порцелан ще направят Вашата маса за закуска, по-привлекателна.Идеалното съхранение : Керамични делви за хранене са подходящи за съхранение на някои леки закуски, включително ядки, бонбони, сушени плодове, кафе, чай, котки храна и т.н. Вградена лъжица : изпитвайки лъжица направо в сахарнице, никога не се притеснявайте за това, за да го намерите по-късно!.Многоцелеви : идеален за домове, хотели, заведения за хранене, на шведска маса, партита и т.н. Са подходящи за подаване на захар, сол, пипер, подправки и т.н., Декорация и подаръци : Много подходящ за ресторанти, домове, кафенета и други случаи.Сахарница - Чудесен избор за подарък.Модерно и стилно : Сахарница е направена от висококачествен порцелан и гладка на допир.Пастелни нюанси и атрактивен Цветен порцелан ще направят Вашата маса за закуска, по-привлекателна.Идеалното съхранение : Керамични делви за хранене са подходящи за съхранение на някои леки закуски, включително ядки, бонбони, сушени плодове, кафе, чай, котки храна и т.н. Вградена лъжица : изпитвайки лъжица направо в сахарнице, никога не се притеснявайте за това, за да го намерите по-късно!.Многоцелеви : Идеален за домове, хотели, заведения за хранене, на шведска маса, партита и т.н. Са подходящи за подаване на захар, сол, пипер, подправки и т.н. Характеристики на биенкафе : .

Основни характеристики

Подобни продукти в категория