.

.

Завеси за Софтбол, Лоскутные Плътни Завеси в клетка Бивол за деца, Детски Пердета с бейзболна бухалка, Пердета за спортни игри с топка, 84 X 63, Клетчатая Клетчатая Око?

Завеси за Софтбол, Лоскутные Плътни Завеси в клетка Бивол за деца, Детски Пердета с бейзболна бухалка, Пердета за спортни

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Лесно подвешивается и гладко се плъзга.Този комплект за обработка на прозорци също е подходящ за пълни сезона на пролетта, лятото, есента и зимата, перфектен подарък за златна сватба, сребърна сватба, церемония по издаване, честване на годишнина на церемонията за възрастни, подарък за церемонията на пълнолетие. Алуминиева дограма, пердета 104 W * 96 Л цолови, за декор, за юноши и за възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус.Прогладьте желязо и подсушете в перална машина при ниски температури.Сега нашите завеси могат да блокират 30-50% от слънчевата светлина, благодарение на различни цветове (по-тъмен цвят подхожда по-добре, отколкото светъл). Панел за прозорците щори с капацитет 76 W * 54 Л инча.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория