.

.

Биоразградими Торбички за кучешки Какашек, Екологично Чисти Дебели Запечатани Пакети за презареждане на отпадъци за домашни любимци | Торбички за кучешки отпадъц?

Биоразградими Торбички за кучешки Какашек, Екологично Чисти Дебели Запечатани Пакети за презареждане на отпадъци за домашни

Оценка на посетителите:

BGN 4.85
Брой продукти
Налично за поръчка

Запечатани дизайн за поддържане на чистотата на вашите ръце. 100% биоразлагаемый и компостируемый материал.Универсално приложение за всички отпадъци от жизнената дейност на животните, детски мръсни пелени, автомобилния боклук и т.н. Лесен за използване, предлагат и бързо отсоединяется от поименно благодарение на вградения дизайн на работното място.Водонепроницаемое допълнително покритие за защита от проникване на вода и проникване мирис.Удобен и бърз за използване.Фланец, много дебел и е идеален за разходки, без стрес.Страхотна идея за подарък за щенячьего душ или нови родители домашни любимци.Представяме идеално решение за собствениците на домашни любимци - биоразлагаемый чанта за какашек!Изработен от екологично чисти материали, тази чанта за какашек ще се превърне в удобно и щадящи околната среда начин за почистване на вашите пухкави друг.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория