.

.

Огромен Черно-Бял Балон С номер 1,40 Инча От Оникс, Черна Боя за Вратовръзка, Завъртете Топки от Майларовой Фолио, Гелиевые Топки За Украса за Рожден Ден, Агатовый Мра?

Огромен Черно-Бял Балон С номер 1,40 Инча От Оникс, Черна Боя за Вратовръзка, Завъртете Топки от Майларовой Фолио, Гелиевые

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Какво получавате : Mailto включва 1 бр. голям 40-инчов балон от черен оникс с номер 1, 1 бр. слама. Качествени аксесоари за партита: Всички наши гигантски балони от черен оникс с номер са изработени от алуминиево фолио, която е лек, траен, не е токсичен и е безвреден материал, него не е лесно да се размотавам, може да се използва безопасно с деца.Те могат да бъдат повторно използвани много пъти след сдувания, безвредни за околната среда и по-икономично.Широко приложение : Тези големи 40-инчовите балони от оникс черен цвят с цифри са подходящи за почти всички видове партита, партита по повод на пенсиониране, раждането на бебе, годишнина, годеж и така нататък.Блестящ и изискан балон от фолио ще добави на шега и смисъл на парти, докато вие получавате комплименти!.Лесна употреба : Всички наши балони с цифри onyx black може лесно да се издуват, само с помощта на сламка или въздушна помпа.На разположение като хелий и въздух, и можете да ги използвате в продължение на няколко седмици след изпомпване.В горната част има две дупки за нанизывания, така че можете да ги обесим или залепени навсякъде!Можете да ги използвате като отлично подпори за допълване на фотографски сцени, и гостите определено ще се зарадват на тези балони в големи количества!. Удовлетворение е гарантирана на 100% : предоставяне на висококачествени комплекти за декорация на партита в зависимост от вашите нужди.Нашият приоритет №1 - да достави щастие наш гост!Ако нещо липсва, ние незабавно ще замени това, за да не наруши вашето парти.Ние ви гарантираме бързо обслужване на клиентите.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория