.

.

КАКТО СЕ ВИЖДА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! Комплект за Почистване Reach Value (1 телескопична пръчка с диаметър 33 инча, 3 почистващи подложки)

КАКТО СЕ ВИЖДА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! Комплект за Почистване Reach Value (1 телескопична пръчка с диаметър 33 инча, 3 почистващи

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Четка за почистване с плъзгаща дръжка.Контур не царапающиеся ъгли подложки на труднодостъпни места.Специална ергономична дръжка идва на желаната дължина за всяка работа.Лесно почистване без докосвания от пода до тавана.Почистване — това е лесен процес - просто се изплаква и се отпуснете. четка за почистване с плъзгаща дръжка.Контур не царапающиеся ъгли подложки на труднодостъпни места.Специална ергономична дръжка идва на желаната дължина за всяка работа.Лесно почистване без докосвания от пода до тавана.Почистване — това е лесен процес - просто се измива и се отпуснете.Clean Reach - това е революционно нова четка за почистване с удобна дръжка.Не се огъват и не падне на колене.Лесно почистване без докосвания от пода до тавана.Ергономична дръжка, която се измъква така, че до всеки ъгъл е лесно да се достигне.Специално разработена чистящая полагане на огъването в най-трудно достъпните кътчета.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория