.

.

Alipis 5шт инструмент плоска грижа за кухненски удар, удар на четката баня горещо лепило за полагане органайзер за дрехи без удар за съхранение на косата стоят душ кон?

Alipis 5шт инструмент плоска грижа за кухненски удар, удар на четката баня горещо лепило за полагане органайзер за дрехи

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Държач за сешоар Free Punch : Подходящ за повечето стойки за сешоар.Подвесное място за съхранение, практично и удобно.Кошница за сешоара : Подходящ за домашна баня, шкафа в спалнята, фризьорски салон и други случаи.Държач за Сешоар : Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Поставка за сешоар : Широко се използва за различни повърхности, като плочки, стъкло, метал, дървена дъска и др.Държач за сешоар в общежитието : Край гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на кожата.Списък на пакетите 5 x Държач за сешоар 5 x стикер Характеристики - Цвят : бял Титуляр за съхранение на сешоар - Размер : около 22,00 X10,50 X8,50 см / 8,65 X4,13 X3 Универсална стойка за съхранение на сешоар. - Тази летва е стабилна, лесно я отвалить, помага за организиране на работния плот, сешоар за съхранение на косата, спестява място, държач за съхранение на фризьорски инструменти. -Материал : ABS държач за сешоар в общежитието - Изглежда красиво и модерно, е да краси вашия дом, прави живота по-удобен организатора за инструменти за коса. - Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването на стена на притежателя за сешоар. - Органайзер за инструменти за коса съдържа 2 отделения, достатъчно големи, за да публикувате сешоар за коса, преси за коса, гребени и други инструменти за оформяне на коса, рафт за съхранение на сешоар. - Тя може лесно да се закача за него, след използване, че ще запази вашата баня в чисти и осигуряват удобство при използване следващия път стена и на притежателя на инструмента за коса.Описание на продукта Закачалка за сешоар за баня, която ще ви помогне да съхранявате сешоар, спестяване на пространство и достатъчно безопасно.стенни държачи за сешоара Това държач за сешоар премиум-клас, направени от добър материал за продължителна употреба.Сешоар, държи багажник за окачване на сешоара, не се ли страхувате, че не можете да намерите.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория