.

.

WIONC Отделно Стоящи Пластмасова Четка за почистване на тоалетната чиния и набор от Буталата Тоалетка Буталото и Четка за почистване на тоалетната чиния за Баня (Цвя?

WIONC Отделно Стоящи Пластмасова Четка за почистване на тоалетната чиния и набор от Буталата Тоалетка Буталото и Четка

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Миещи се глави четки : да Не се замърсяват, глави четки бързо да изсъхне, след почистване на тоалетната чиния, петна къде да се скрие. 360-градусные кръгли глави четки с висока плътност, тънък и чист, осигуряват силна дезинфекция.Махнете бутона и натиснете леко върху нея, без да докосвате головкам за зъби.Основната конструкция на "Две в едно", съдържащ тоалетни четки за зъби, чисти и гигиеничные.По-дебела и голяма гумена търтей, по-силно засмукване и дълголетие.Миещи се глави четки : да Не се замърсяват, глави четки бързо да изсъхне, след почистване на тоалетната чиния, петна къде да се скрие. 360-градусные кръгли глави четки с висока плътност, тънък и чист, осигуряват силна дезинфекция.Махнете бутона и натиснете леко върху нея, без да докосвате головкам за зъби.Основната конструкция на "Две в едно", съдържащ тоалетни четки за зъби, чисти и гигиеничные.По-дебела и голяма гумена търтей, по-силно засмукване и дълголетие.Миещи се глави четки : да Не се замърсяват, глави четки изсъхват бързо след почистване на тоалетната чиния, петна къде да се скрие 360-градусные кръгли глави четки с висока плътност, тънък и чист, силен дезинфекция.Махнете бутона и натиснете леко върху нея, без да докосвате головкам за зъби.Основната конструкция на "Две в едно", съдържащ тоалетни четки за зъби, чисти и гигиеничные.По-дебела и голяма гумена търтей, по-силно засмукване и дълголетие.Параметри : Материал : метална четка Тип : здрав Вид Тип : поставки за тоалетни четки Опаковка в пакет : 1 * Четка за тоалетна, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Подвешивание и кацане с двойна употреба, не заема на земята. паста здрава, носеща способност на висока и може да се поставят по желание, не пада.

Основни характеристики

Material:
Metal
Brush Type:
Durable Type
Type:
Toilet Brush Holders
Package Included:
1*Toilet brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Hanging and landing dual-use, no land occupation. paste firm, the bearing capacity is strong, and it can be placed at will without falling. :

Подобни продукти в категория