.

.

Четка за Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна С дълга дръжка От мека Коса TPR Дюза За Цялостна Почистване с Четка За почистване на Баня Набор от тоалетни четки (Бобовая ?

Четка за Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна С дълга дръжка От мека Коса TPR Дюза За Цялостна Почистване с Четка За почистване

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен.Това е продукт с двойно предназначение, което може да се монтира на стена или на пода.Изберете подходящия начин за настаняване в съответствие с вашите нужди.Този продукт представлява щеточную глава TPR, която се отличава с висока почистване на капацитет и няма да навреди черешката тоалетна, спестявайки време, усилия и удобство.Вграден в выдолбленную дишаща основа контейнер улавя излишната вода, вентилационни отвори в тавата за събиране на капки позволяват на водата бързо се изпарява, водата не се натрупва под него, бързо изсъхва и по-ефективно поддържане на тяхната хигиена.Благодарение на по-дълги дръжката на нашата четка помага да се поддържа ръцете си чисти, когато почиствате тоалетната чиния.Не е нужно да се притеснявате за това, че пръска попаднат в ръцете си.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен.Това е продукт с двойно предназначение, което може да се монтира на стена или на пода.Изберете подходящия начин за настаняване в съответствие с вашите нужди.Този продукт представлява щеточную глава TPR, която се отличава с висока почистване на капацитет и няма да навреди черешката тоалетна, спестявайки време, усилия и удобство.Вграден в выдолбленную дишаща основа контейнер улавя излишната вода, вентилационни отвори в тавата за събиране на капки позволяват на водата бързо се изпарява, водата не се натрупва под него, бързо изсъхва и по-ефективно поддържане на тяхната хигиена.Благодарение на по-дълги дръжката на нашата четка помага да се поддържа ръцете си чисти, когато почиствате тоалетната чиния.Не е нужно да се притеснявате за това, че пръска попаднат в ръцете си.Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.Name : Четка за тоалетна Материал : пластмаса Употреба : за декорация, подарък, за дома Размери : дължина-8,7, ширина 8,3 височина 41,9 (см); дължина 3,4, широчина 3,2 височина 16,4 (инча) Тегло : 340 грама съдържание на Пакета : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фотографии3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодарим ви.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория