.

.

Healifty Авто Дифузор Авто Дифузор Мини USB Овлажнител на Въздух Дифузер Малък Освежители за Въздух Овлажнители Етерично Масло Дифузор с Вентилатор за Тенис на Маса за ?

Healifty Авто Дифузор Авто Дифузор Мини USB Овлажнител на Въздух Дифузер Малък Освежители за Въздух Овлажнители Етерично

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

удобно и бързо се полива за овлажняване на въздуха.Качеството на изображението е влошено хидратация, цветно осветление, модерен и практичен. Компактен размер, лесен за носене и съхранение, подходящи за дома, офиса, колата и т.н. Можете да го споделите със своите приятели, роднини, служители и т.н. е Изработена от висококачествени материали, които трайно в употреба. удобно и бързо се полива за овлажняване на въздуха.Качеството на изображението е влошено хидратация, цветно осветление, модерен и практичен. Компактен размер, лесен за носене и съхранение, подходящи за дома, офиса, колата и т.н. Можете да го споделите със своите приятели, роднини, служители и т.н. е Изработена от висококачествени материали, които трайно в употреба.Описание Това е мини тенис на въздушен дифузор, който е изработен от висококачествен материал, трайни в употреба.Стилен външен вид, може да се използва като украшение за дома.По-голям капацитет, да не се налага често се долива вода.Характеристики - Цвят : розов.- Размер : около 14, 50 X7,50 X7,50 см/ 5, 70 X2,95 X2,95 инча.- Материал : ABS. - Обем : 200 мл. - Номинално напрежение : 5 vdc. - Тип на зареждане : USB. - Номинална мощност : 2 W. - Обем на пръскане : 25-45 мл/ ч. - Време : 4 часа. - удобно и бързо се полива за овлажняване на въздуха.- Качеството на изображението е влошено хидратация, цветно осветление, модерен и практичен.- Изработен от висококачествени материали, които трайно в употреба.Пратката включва 1 х ароматни дифузьор. 1 x кабел за предаване на данни. 1 x USB-индикатор. 1 х малък вентилатор.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория