.

.

Електрически Скрубер N / B с отжимом, с 3 Сменяеми Щеточными Глави, Акумулаторна Безжична Ръчно Високоскоростен Чистящая Четка за почистване на вани, плочки, Подове, ?

Електрически Скрубер N / B с отжимом, с 3 Сменяеми Щеточными Глави, Акумулаторна Безжична Ръчно Високоскоростен Чистящая

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

[Почистете различни предмети за хигиена] Електрическа чистящая четка може да ви помогне да изпълняват различни хигиенни почистване.При почистване на четки за дома / на публично място, просто го избършете с влажна кърпа. [Лесен за почистване] Ръчна електрическа четка отговаря на эргономичному безжичен дизайн, което го прави по-удобен за задържане.Можете да го използвате навсякъде отвън, не изоставаше себе си въже. [Спестяване на време] отърви се от проблемите, причинени от традиционните кабелни четки за почистване, което пести време и ефективно.Той е много лесно, и може да се използва за почистване на повърхности, не чувствам умора. [3 вида почистващи глави] Ротационен скрубер е снабден с 3 различни видове почистващи глави, които са подходящи за почистване на домашни бани, кухни, дневни, подове, превозни средства и други места, подходящи за различни прибиране на реколтата. [Акумулаторна батерия] Трайност електрически четки за почистване най-вече зависи от неговата батерия, вграден мощен акумулаторна литиева батерия, бързо зареждане, може да работи непрекъснато в продължение на 90 минути. [Почистете различни предмети за хигиена] Електрическа чистящая четка може да ви помогне да изпълняват различни хигиенни почистване.При почистване на четки за дома / на публично място, просто го избършете с влажна кърпа. [Лесен за почистване] Ръчна електрическа четка отговаря на эргономичному безжичен дизайн, което го прави по-удобен за задържане.Можете да го използвате навсякъде отвън, не изоставаше себе си въже. [Спестяване на време] отърви се от проблемите, причинени от традиционните кабелни четки за почистване, което пести време и ефективно.Той е много лесно, и може да се използва за почистване на повърхности, не чувствам умора. [3 вида почистващи глави] Ротационен скрубер е снабден с 3 различни видове почистващи глави, които са подходящи за почистване на домашни бани, кухни, дневни, подове, превозни средства и други места, подходящи за различни прибиране на реколтата. [Акумулаторна батерия] Трайност електрически четки за почистване най-вече зависи от неговата батерия, вграден мощен акумулаторна литиева батерия, бързо зареждане, може да работи непрекъснато в продължение на 90 минути.Многофункционална четка за почистване на "три в едно", пести време и усилия на дезинфекция, однокнопочный ключ, лесен за използване, разпределителен кука, може да се затвори, когато не се използва. Описание на продукта : Име : Електрическа четка за почистване на Бял Материал : рр Размер : 200 *110 мм В комплекта са включени : 1 * електрическа четка за почистване 3 * накрайник за четка 1 * лепкава кука забележка : 1. Размер на продукта се измерва ръчно и може да бъде грешка в 0-2 см, което е нормално явление. 2. Поради различни монитори снимка може да не отговаря на действителната цвят на продукта.Моля те, прости ми, благодаря ти!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория