.

.

UPKOCH Захарно Делото Кухненски Банка за Подправки Стомана за Басейна Контейнер Купа От Неръждаема Стомана Маруля Домашни Купата Лъжица Организация Подправки Xx. Тар?

UPKOCH Захарно Делото Кухненски Банка за Подправки Стомана за Басейна Контейнер Купа От Неръждаема Стомана Маруля Домашни

Оценка на посетителите:

BGN 3.97
Брой продукти
Налично за поръчка

Мивка от неръждаема стомана с капак : се предлага с капак, тя е от.Ястия с соев сос : Подходящ за съхранение на сол, пипер, подправки, подправки, супи, салати, зърнени храни, напитки и други продукти.Купа от неръждаема стомана за смесване : Купата за подправки и след употреба да се изплаква с топла вода, което е много удобно.Метална купа с капак : отличен капацитет за приготвяне на вкусни ястия.Домакински мивка : Дълбока мивка с голям капацитет, много удобна за да се използва.Списък на пакетите 1 x купа от неръждаема стомана Характеристики -Дълбока купа и голям капацитет, много удобна за да се използва. - Защита от ръжда, от напрежение, от стареене. - Идва с калъф, това е от . - Размер : около 18 x 18 x 9,5 виж - Материал : Неръждаема стомана. - Отличен капацитет за подправки, в която ще можете да приготвите вкусна храна. - Цвят : сребрист. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Гладки ръбове, не е толкова лесно поранить ръце.Информация за стоки, Купа от неръждаема стомана с капак Гладки ръбове правят купа от неръждаема стомана за по-удобно, не травмируя ръце. купа от неръждаема стомана за смесване Този предмет е изработен от висококачествен материал неръждаема стомана е здрава и практичен за по-дълга употреба. домакински съд се предлага с капак, той е от.съдове за соев сос Предпазва от ръжда, деформации на стареене.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория