.

.

BESTonZON 4 бр. Кухненски Хидро Цвят за Четки за зъби, Гъба за Мивки, Горловина Кафе Чаши, Бутилки, Порести Дръжка, Битови Чаши, Дръжка, Четка за миене на Съдове, Кръгла, За ?

BESTonZON 4 бр. Кухненски Хидро Цвят за Четки за зъби, Гъба за Мивки, Горловина Кафе Чаши, Бутилки, Порести Дръжка, Битови

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Подобно на гъба, четка за почистване : Нашата бутылочная четка има способността на износване, деформация и се противопоставят.Четка за почистване на бутилки с вода : Дръжка четка може да достигне директно на дъното на бутилките за почистване.Чашечная четка : Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването.Скрубер за силиконови бутилки : Той има дръжка, удобна за хващане и работа.Четки с пари с пластмасова дръжка : За разлика от плавниците, които ще пръскат, когато ги издърпайте от бутилката, си нова четка за бутилки не ще бъркам на вас вода.Подобно на гъба, четка за почистване : Нашата бутылочная четка има способността на износване, деформация и се противопоставят.Четка за почистване на бутилки с вода : Дръжка четка може да достигне директно на дъното на бутилките за почистване.Чашечная четка : Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването.Скрубер за силиконови бутилки : Той има дръжка, удобна за хващане и работа.Четки с пари с пластмасова дръжка : За разлика от плавниците, които ще пръскат, когато ги издърпайте от бутилката, си нова четка за бутилки не ще бъркам на вас вода.В комплекта са включени 4 х губчатых четки Характеристики -Благодарение на дръжката е лесно можете да измиете тези чаши. -Размер : около 5,00 X5,00 X27,00 см/1,97 X1,97 X10,61 инча. -Материал : Пластмаса + гъба. - За многократна употреба и лесно да се изтрият.Просто използвайте вода и почистващ препарат, за да е удобно за измиване четка. - Това може да бъде цялата вътрешна повърхност на бутилките. -Цвят : Различни цветове. - Е приложимо към всички видове контейнери с различна форма, като бутилка, кристал, малки чаши и т.н. - един Прекрасен подарък за вашите деца или приятели.Това може да се използва за известно време.Информация за Товарахспонжевая четка за почистване на Това ще бъде добър избор за вас.четка за почистване на бутилки с вода може да се използва като подарък на своите приятели.Четка за чаши, Ако търсите професионална и достъпна четка, след това ви тук.силиконов скрубер за бутилки - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Губчатые четка с пластмасова дръжка се Отличават с висока здравина, тяхното лесно почистване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория