.

.

Ahhesadre Обяд-Бокс За Жени/Мъже, Изолирани Преносими Чанти за Обяд, Водоустойчив Здрава Множество Чанта За Обяд С Акварельным Модел, Чанта за Сладолед За възрастни, Мла

Ahhesadre Обяд-Бокс За Жени/Мъже, Изолирани Преносими Чанти за Обяд, Водоустойчив Здрава Множество Чанта За Обяд С Акварельным

Оценка на посетителите:

BGN 9.06
Брой продукти
Налично за поръчка

Високо качество : Здрава тъкан Оксфорд.Устойчиви на спукване, устойчив на абразия, леко водоустойчив, грязезащитный.Фланец клапа, лесно за почистване, идеален за хранителни опаковки и контейнери за обяд.Ние Подобряваме завършени с изолация.Това ще запази вашата храна студено или топло за Около 4 часа .
Лек портативен : Размери - 8,3 х 7.8 х 5,1 инча.Този пакет за обяд изглежда малък, но просторен.Обяд-набор от Унисекс, Подходящ не само за работа и обучение в колежа, но и за отдих и развлечения, като Риболов, туризъм, пикници и още много други.Можете да Го вземете със себе си В офиса, да отидете на Еднодневна екскурзия, на плажа и да спортуват.Пригответе Полезни закуски за семейството Си или организира приятен неделен пикник.
Уверени дръжте кутията си за обяд : лека, мека дръжка, подобрена здрава гладка светкавица, лесен за почистване, водоустойчив, изолирано, по-хладно, удобна.В този преден джоб с размери 8х5 см можете да поставите вашия телефон, портфейл, ключове, карта, зарядно устройство, малка салфетка и всякакви други дреболии.
Повече възможности : да Му е удобно да се използва като чанта за обяд, чанти-хладилник, чанти за пикник, друг чанти за пазаруване.И това също е Страхотна идея за подарък за Рожден Ден, Коледа, Нова година или други празници.
Гаранция за удовлетвореност : Ако не сте доволни от нашият охладител за обяд, някакви проблеми с вашата чанта за обяд, просто се свържете с нас по електронната поща, денонощна онлайн услуга за поддръжка на клиенти, и ние незабавно ще ви дадем задоволителен отговор.Чанта за обяд Ahhesadre, изолиран обяд-бокс, широкооткрытая чанта-тоут за обяд, голям държач за напитки, трайни термоорганчик за закуски, за жени, мъже, възрастни, колеж, пикник, туризъм, плажна риболов, скъпа универсална чанта-тоут може да се използва за по-широка група, като работната чанта за обяд за възрастен, офис, модни, като жените преносима чанта, големи чанти за ежедневни пътувания, използване на открито, вземи го като малка чанта-хладилник, изпълнен закуски / напитки за пикник. доста красива чанта-хладилник за приятели.Изключителен изолиран пакет за обяд Многократно използване на Създаден, за да улесни живота ви и да помогне да се насладите на полезни и вкусни ястия.Може да се използва по време на работа, в училище и по всяко време.Стил, подходящ за пикник, улични пазаруване, вечеря, класната стая, на пътуването на открито, работа в офис и т.н. Дизайн външни джобове идеални за съхранение телефон, портфейл, ключове, карти, зарядно, хартиени кърпички за дреболии Широко отворен дизайн Можете да поставите контейнери за обяд в чанта или извадете от чантата хоризонтално.Това може да Попречи на Вытекание течност.Ако вътре в чантата мръсно, можете също така лесно се почистват си. идеална за хранене на работа, на пикник, барбекю на открито, спазването на диета, пътуване или поход по магазините. инструкции за пране : 1. Тъканта обвивка : Внимателно го избършете с влажна кърпа или почистете с четка. 2. Подплата от алуминиево фолио : Моля, използвайте влажна кърпа с препарат за миене на съдове (при нужда). Избършете, след това да се измие с чиста вода, най-накрая се избърсва със суха кърпа и се изсушават на въздуха. 3. Да Не се перат в машина, не бъде топло, без натискане.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория