.

.

Operitacx 50 бр. Офис Принадлежностииспинк Форма на Училищна Хартия Эсколар Новост Материал Скоби Аксесоари Скоба Красива Подвързия Бележка Фламинго Книга Метална Сва?

Operitacx 50 бр. Офис Принадлежностииспинк Форма на Училищна Хартия Эсколар Новост Материал Скоби Аксесоари Скоба Красива

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Кламери : те са по-твърда държат на папки или на хартия, но не се надраскат си на хартия.Маркери във формата на животни : - за Многократна употреба декоративни кламер за хартия лесно се инсталират и изтеглят, здраво държат на хартия и не отваливаются. Декоративни : те здраво се придържат към папки или ценни книжа, но не се надраскат си на хартия.Златни кламери : Направени от желязо и практични.Цветни офис скоби : Cartoony дизайн с фламинго е приказно.Кламери : те са по-твърда държат на папки или на хартия, но не се надраскат си на хартия.Маркери във формата на животни : - за Многократна употреба декоративни кламер за хартия лесно се инсталират и изтеглят, здраво държат на хартия и не отваливаются. Декоративни : те здраво се придържат към папки или ценни книжа, но не се надраскат си на хартия.Златни кламери : Направени от желязо и практични.Цветни офис скоби : Cartoony дизайн с фламинго е приказно.Списък на пакетите 50 x клипове Функции - Дизайн мультяшного фламинго - това е креативен и очарователен карикатура за кламери. - Цвят : розова новост, скрепка за хартия.Цветна скрепка за ценни книжа - те здраво се придържат към папки или ценни книжа, но не се надраскат си на хартия, Кламери. - Изработени от железни, здрави и практични гигантски кламери за хартия. - Размер : Приблизително 4,2 х 3 х 0,12 см скрепка за хартия, под формата на животното. - Декоративни кламери могат лесно да се прикрепят и да се прибира, да прилепва плътно към ценните книжа и не дойде, подходящи за кламери домашен офис и училищна употреба. сладък щипки за бележки - Материал : метални скоби за хартия. - Подходящ за захващане за пари, на притежателя на хартия или на притежателя на писма и т.н. Сладки кламер за хартия.Информация за стоки, кламери bookmark Кламери широко се използват за събиране и подреждане на хартия за документи, тяхната гладка повърхност предотвратява появата на зацепов, следи от ръжда на ценни книжа за метални кламери.метална скрепка за хартия е Направена от висококачествен желязо, гладка повърхност, здрава, трайна, устойчива на излому.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория